i f v li

MTV: Gladiaattorit

Viihdyttävän ja vauhdikkaan ysäriklassikon kausilanseerauksessa haluttiin korostaa erityisesti sporttisuutta ja klassista taisteluhenkeä – “vanhaa kunnon Gladiaattorit-henkeä”. 

Lanseerauskampanjan suunnitteli, käsikirjoitti ja ohjasi aiemminkin ohjelman parissa työskennellyt Riina Sipovaara. Tällä kertaa traileri ja muu kampanja tehtiin entistäkin näyttävämmin.

Myös musiikilla oli merkittävä rooli Gladiaattorit-markkinointimateriaalissa; kampanjassa kuuluva Vigilandin What’s Goin’ -biisi löytyi jo heti suunnittelun alkuvaiheilla ja se kruunasikin lopputuotteen täydellisesti.

 

TIIMI

Suunnittelu ja käsikirjoitus: Riina Sipovaara, Valve Motion
Tuotanto: Janne Launo, LongStoryShort
Tuotantopäällikkö: Hanna Heikkilä
Ohjaus: Riina Sipovaara, Valve Motion
Kuvaus: Tuomas Järvelä
Valaistus: Aki Karppinen
MUA ja style: Johanna Vänttinen
Leikkaus: Matti Elo, Valve Motion
Väri: Petri Falkenberg, Grade One
Äänisuunnittelu: Karo Broman, Silencio
Grafiikka: Tauno Sillanpää, Valve Motion
Projektipäällikkö: Jonna Aunio, Valve Motion

ASIAKAS

MTV on Suomen suurin kaupallinen tv-talo.

Gladiaattorit on 1990-luvulla supersuosion saavuttanut comeback-tv-sarja, jossa urheilulliset kilpailijat ottavat mittaa itsestään ja toisistaan. Ohjelmaa juontavat Viivi Pumpanen, Antero Mertaranta ja ex-gladiaattori Mika Ounaskari.

Tutustu myös MTV:n ja Valve Motionin Tanssii Tähtien Kanssa -yhteistyöhön!

Filkan käsikirjoittanut ja ohjannut Riina Sipovaara oli projektissa tutun äärellä, sillä hän on ollut mukana tekemässä aikaisempaakin Gladiaattorit -ohjelmalanseerausta. Nyt Gladiaattorit tehtiin vielä entistäkin näyttävämmin!

Gladiaattoreiden uudella kaudella nostettiin esiin sporttisuutta ja klassista Gladiaattorit -henkeä.

Kampanjassa kuuluva Vigilandin What’s Goin’ -biisi löytyi jo heti suunnittelun alkuvaiheilla ja se kruunasikin lopputuotteen täydellisesti.