i f v li

F-Secure

F-Secure – Suuryritysten tietoturvapalvelun lanseeraaminen

Valve ja Folk valittiin yhdessä F-Securen B2B-lead-toimistoksi keväällä 2018. Ensimmäisenä tehtävänämme oli lanseerata markkinoiden edistyksellisin ihmisen ja tekoälyn yhdistävä tietoturvapalvelu B2B-markkinoille.

Lanseerauksella on tärkeä rooli myös brändimielikuvan muuttamisessa kuluttajien virusturvasoftatoimittajasta suuryritysten tietoturvapartneruutta kohden.

Kategorian suurimpien pelurien kilpailu share-of-voicesta käy kuumana ja sisältömarkkinointi pyörii pitkälti raporttien ja tarkkojen teknisten yksityiskohtien ympärillä. Erottautuaksemme tarvitsimme erilaisen tavan nousta kohderyhmän tietoisuuteen.

Luodaksemme brändille sopivimman perustan menimme F-Securen brändin olemassaolon lähteille.

F-Securelaiset ovat taistelleet pahaa vastaan jo yli 30 vuotta. Kerromme tarinan ihmisen ja tekoälyn yhteisestä voimasta taistelussa rikollisuutta vastaan. Yhdessä ne ovat aina askeleen edellä.

One step ahead of the criminal mind.

Populaarikulttuurista keskustelunaiheita

Tehdäksemme pesäeroa isoimpiin kilpailijoihin suunnittelimme vetovoimaisen sisältömarkkinointistrategian, jonka avulla luomme ajatusjohtajuutta ja generoimme samalla liidejä.

Tarinankerronnan tyylilajissa ja toteutustavassa inspiroiduimme populaarikulttuurista. Halusimme luoda uusia keskustelunaiheita tarjoamalla laadukasta ja viihdyttävää sisältöä, jota kohderyhmä ja laajempi kohdeyleisö haluaa kuluttaa ja jakaa.

TIIMI

Asiakas: F-Secure
Suunnittelu: Marko Vuorensola & Johanna Vuorensola
Copywriting: Axa Fahler
Tuotanto: Petteri Lehtinen
Leikkaus: Timo Montonen
Spiikki: Karri Miettinen
AD: Mika Junna
Grafiikka: Juha Laukkanen, Matti Lehti & Tauno Sillanpää
Sisältöstrategia: Vilja Sormunen
Digital Evangelist: Joonas Rinne
Projektipäällikkö: Virpi Kärkkäinen
Asiakkuusjohtaja: Marjut Rae

ASIAKAS

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristysohjelmien tartunnoilta.

Valve Motion Referenssi F-Secure

Valve Motion Referenssi F-Secure1

Valve Motion Referenssi F-Secure4

Valve Motion Referenssi F-Secure3