i f v li

“INTOHIMOMME ON KERTOA SINUN TARINASI”

Valve Motion on liikkuvan kuvan luomiseen ja jälkikäsittelyyn erikoistunut tiimi, joka palvelee sinua intohimolla ja omistautuneella luovuudella.

Alta löydät projekteja, joita olemme tehneet asiakkaillemme, kuten MTV, Finnkino, INSIGHT TVOlvi, C More, F-SecureAalto University ja Abloy.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!

VALVE MOTION KOOSTUU 50 TÄRKEÄSTÄ YKSILÖSTÄ

Olemme kotoisin 13 eri kaupungista tai kylästä ja meillä on yhteensä 11,5 lasta. Puhumme 11 kieltä ja meistä 94% on joskus särkenyt sydämensä.

Emme lapsena osanneet haaveillakaan olevamme isona osa tätä joukkuetta. Sen sijaan meistä piti tulla lentoemäntiä ja nyrkkeilijöitä, sirkuspellejä, Kekkosen tyttöystäviä tai ratsupoliiseja. Öiden sankari Batman on ylivoimainen suosikkimme supersankareista siitäkin huolimatta, että 89% meistä torkkuu tyytyväisenä puolesta yöstä aamu seitsemään.

Illan tullen 56% meistä käpertyy torkkupeiton alle nauttiakseen jakson pari Game of Thronesia tai The Handmaid’s Talea. Loput kaivavat käsiinsä kiehtovan kirjan, kipaisevat lenkille koiran kanssa tai uppoutuvat herkullisen reseptin saloihin.

Ainoa mikä todella erottaa joukkueemme jyvät akanoista on se, kuuluuko juusto leikkeleen alle vai päälle. Puolet meistä tekee sen oikein.

Tutustu meihin täällä!